Instructiuni DV-2025 – Intrebari frecvente 17-21

17. Pot salva online formularul electronic pentru a îl completa mai târziu?

Nu. Formularul E-DV este conceput pentru a fi completat şi transmis odată. Veţi avea şaizeci (60) de minute începând cu momentul în care descărcaţi formularul pentru a îl completa până când transmiteţi cererea dvs. pe website-ul E-DV. Dacă depăşiţi limita celor şaizeci de minute şi nu aţi trimis electronic cererea dvs. completată, orice informaţie existentă deja va fi eliminată. Sistemul elimină orice înregistrare parţială pentru a nu fi identificată accidental ca duplicat al unei cereri ulterioare, complete. Citiţi instrucţiunile DV în întregime înainte de a începe să completaţi formularul online, astfel încât să cunoaşteţi toate informaţiile de care veţi avea nevoie.

18. Nu am un scaner. Pot trimite fotografii altcuiva pentru a le scana, salva şi pentru a mi le trimite înapoi pentru a le folosi pentru cererea mea electronică?

Da, atâta timp cât fotografia întruneşte cerinţele din instrucţiuni şi este transmisă electronic împreună cu şi în acelaşi timp cu înregistrarea electronică E-DV. Trebuie să aveţi deja fişierul cu fotografiile scanate atunci când transmiteţi înregistrarea online; nu poate fi transmis separat de înregistrarea electronică. Formularul electronic complet (fotografia şi aplicaţia împreună) poate fi transmis electronic din Statele Unite sau din străinatate.

19. Daca sistemul respinge formularul meu E-DV, pot retrimite cererea mea?

Da, atâta timp cât înregistrarea dvs. este completată înainte de orele 12:00 la amiază, ora de iarnă a Coastei de Est a Statelor Unite (EST)(GMT-5) ale zilei de marti, 7 noiembrie 2023. Nu veti fi penalizat in cazul in care veti trimite o cerere duplicat daca sistemul E-DV respinge cererea initiala. Având în vedere natura imprevizibilă a internetului, s-ar putea să nu primiţi un mesaj de respingere imediat. Puteţi încerca să transmiteţi o cerere de înregistrare de câte ori este necesar până când o cerere completă este primită şi un mesaj de confirmare este trimis. Odată ce aţi primit un mesaj de confirmare, cererea dvs. de înregistrare este completă şi NU trebuie să mai trimiteţi alte cereri adiţionale.

20. Cât de curând după trimiterea cererii de înregistrare voi primi mesajul de confirmare?

Ar trebui să primiţi mesajul de confirmare imediat, inclusiv numărul de confirmare pe care trebuie să-l notaţi şi să-l păstraţi. Totuşi, natura imprevizibilă a internetului poate duce la întârzâieri. Puteţi apăsa butonul “Submit” de oricâte ori este necesar până când o înregistrare completă este primită şi înştiinţarea de confirmare este trimisă. Totuşi, de îndată ce primiţi o înştiinţare de confirmare, nu mai retrimiteţi informaţia.

21. Am apăsat butonul “Submit” dar nu am primit un număr de confirmare. Dacă voi trimite o nouă cerere de înregistrare, voi fi descalificat?

Dacă nu ați primit un număr de confirmare, cererea dvs. nu a fost înregistrată. Va trebui să trimiteți o nouă cerere de înregistrare. Aceasta nu va fi considerată un duplicat. Odată ce ați primit un număr de înregistrare, nu mai retrimiteți informațiile dvs.

Citeste mai departe » Intrebari frecvente 22-25